Praktijk Piece of Mind ‘Persoonlijk, oplossingsgericht en effectief

Praktijk Piece of Mind
‘Persoonlijk, oplossingsgericht en effectief.’

Piece of Mind is een praktijk voor psychotherapie en coaching voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.

Middels oplossingsgerichte, snel werkende technieken help ik je graag om die stappen te zetten die nodig zijn om de regie over je leven terug te krijgen.Er zijn zo veel oorzaken die je kunnen verhinderen je leven te leven zoals jij dat wilt.Trauma, rouw, angsten en fobieën, burn-out, gebrek aan zelfvertrouwen, allergieën, de lijst is oneindig lang.Door te ontdekken wat je verhindert dat te bereiken wat je graag wilt bereiken en die hindernis weg te nemen krijg je net even dat zetje waardoor je je eigen pad weer kunt vervolgen.
Soms gaat het om kleine hindernissen, soms diepgaande thema’s. Met beiden kun je bij me terecht.

 Zijn er ook mensen die je niet kunt helpen?

Ja, die zijn er ook. Mensen met een persoonlijkheidsstoornis bijvoorbeeld, die hebben een andere vorm van hulp nodig.
Ook kinderen die te jong zijn om verbaal mee te werken verwijs ik door, zij hebben iemand nodig die middels spel of creativiteit werkt.

 Hoe zou je jouw manier van werken omschrijven?

Persoonlijk, oplossingsgericht en effectief.
Ik heb bewust gekozen voor het werken met technieken die oplossingsgericht werken richting iemands doel. Technieken waarbij je niet alleen praat over je probleem, maar waarbij je middels beleving en ervaring zaken echt op een diep niveau oplost. Snel en blijvend.
Ik werk veel met NLP, Destination Coaching, BML en EMDR en gebruik daarnaast ook elementen uit de hypnotherapie en mindfulness. Soms vlecht ik meerdere technieken door elkaar als de situatie daarom vraagt.
Geen traject is hetzelfde, ook niet als mensen met soortgelijke klachten komen. De weg die we volgen wordt volledig afgestemd op de persoon en diens situatie. Iedere sessie is maatwerk.

 Wat maakt praktijk Piece of Mind anders?

In plaats van te blijven hangen in praten over een probleem of stagnatie nemen we als uitgangspunt dat wat iemand wil bereiken. Waar wil je naartoe?
Het feit dat iemand bij mij komt geeft aan dat het lastig blijkt dit doel te behalen, er staat iets in de weg. Iets waar men zich soms niet eens bewust van is. Dit kan van alles zijn. Een beperkende overtuiging, een trauma, emotionele afhankelijkheid, een onbewust beeld dat je in gedachten ziet…
We onderzoeken samen wat de hindernis is en nemen deze vervolgens weg zodat dat de weg naar het doel vrij komt en iemand moeiteloos verder kan.
Hiervoor gebruiken we die (combinatie van) techniek(en) die het snelst blijvend resultaat geeft.
Resultaten worden op deze manier verrassend snel geboekt. Een trauma is doorgaans in 1 of 2 sessies opgelost, net als een allergie. Gemiddeld komen mensen 3 tot 6 keer bij mij, maar er zijn ook mensen die na 1 sessie hun doel behaald hebben.

 Worden je consulten vergoed door de zorgverzekering?

Als mensen aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen kunnen ze een deel van de kosten declareren bij hun zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en RBCZ.

Kijk voor meer informatie op www.praktijkpieceofmind.nl

Of neem direct contact met mij op: 0321-310302 of info@praktijkpieceofmind.nl

Socialmedia:

Contact

Tipkampen 27
9481 ET Vries
Tel: 085-0645681
info@zorgenik.com

  WhatsApp