Lisette van ’t Oever ‘Het is van essentieel belang dat jij als uniek persoon gezien wordt’

Klassieke Homeopathie & Coaching – Lisette van ’t Oever

Jong en oud kan bij mij terecht voor een behandeling middels klassieke homeopathie en/of coaching. In mijn praktijk, binnen mijn werkwijze, is het van essentieel belang dat jij als uniek persoon wordt gezien en gehoord. Daar neem ik uitgebreid de tijd voor.

Homeopathie is op mijn pad gekomen via mijn kinderen en liet mij niet meer los. Dit maakte dat ik de 6 jarige opleiding voor klassiek homeopaat ben gaan doen en nu als homeopaat jou kan en mag helpen. Homeopathie is een milde holistische geneeswijze die recht doet aan ieder individu en zijn of haar klachten. Tijdens de behandeling middels homeopathie staan jouw persoonlijke klachten centraal en is er ruim de tijd voor jouw verhaal en ervaring. Juist het unieke van jou als mens leidt naar het antwoord, leidt tot het geneesmiddel. Om te herstellen van klachten waar het lichaam uit balans is. Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende klachten. Zowel fysiek, mentaal of emotioneel. Ik zoek naar de oorzaak van jouw klacht en zoek hierbij het passende geneesmiddel dat jouw zelfherstellend vermogen aanspreekt. Op mijn website vind je uitgebreid informatie over homeopathie en mijn werkwijze.

Daarnaast bied ik coachgesprekken aan om op een laagdrempelige wijze in gesprek te komen over de dingen die jouw bezig houden in je leven of waar je tegen aan loopt. Denk aan bepaalde levensvragen, problemen binnen je relatie(vorm), je geaardheid. Alles is bij mij welkom. In deze gesprekken wil ik jouw zien en je helpen inzicht te krijgen waar je dat nodig hebt. Ik wil graag voor jou die opstap zijn, zodat je weer verder kan op eigen kracht.

Wil je meer weten over mijn praktijk, werkwijze en tarieven? Neem gerust contact met me op.
www.homeopathielisettevantoever.nl/
Tel. 06-38427569
Mail: info@lisettevantoever.nl

Socialmedia:

Contact

Tipkampen 27
9481 ET Vries
Tel: 085-0645681
info@zorgenik.com

  WhatsApp