3stars-scootmobiel.nl ‘Wilt u ook zo graag mobiel blijven?’

Ontzorgen dáár gaat het  om’’, Mustafa Aksu van 3Stars Scootmobielen levert al jaren scootmobielen en hulpmiddelen in Dronten en in de hele omgeving. Ouderen vormen zijn belangrijkste klantenkring en het bedrijf wil het de senioren zo makkelijk mogelijk maken. Daarom verleent 3Stars Scootmobielen service-aan-huis op die manier hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u het huis niet kan verlaten, all in service daar is waar 3 stars scootmobielen in Dronten voor staat!

Een telefoontje naar 3Stars Scootmobielen is voldoende: ,,Als we ‘m niet ter plekke kunnen repareren, nemen we hem mee in de bus en brengen we ’m terug als hij klaar is.’’ Desgewenst krijgt de klant een vervangende scootmobiel.
Iedereen die graag mobiel wilt blijven kan dus terecht bij 3 stars Scootmobielen, De heer Aksu voorziet u altijd van het beste advies en zijn doel is iedereen met een goed gevoel de winkel doen te verlaten.

Voor een nieuwe of een tweedehandse scootmobiel kunt u bij 3 stars scootmobielen terecht.

Bijzonder is ook de verhuur van scootmobielen. ,,Je betaalt één bedrag en daar zit alles in: verzekering, reparaties, onderhoud, noem maar op. Een mooie oplossing voor mensen die tijdelijk een scootmobiel nodig hebben of als je geen vergoeding van de gemeente krijgt. Want dan is twee- of drieduizend euro voor een nieuwe scootmobiel natuurlijk veel geld.’’

We komen graag in contact met u om u te voorzien van het beste advies.

3Stars Scootmobielen
De Dieze 6B in Dronten
tel. 0321 – 333 049
Website: 3stars-scootmobiel.nl

Socialmedia:

Contact

Tipkampen 27
9481 ET Vries
Tel: 085-0645681
info@zorgenik.com

  WhatsApp